Horizont četvrtkom

H2020 na drugoj obali Dunava

U četvrtak, 12. februara, u Pančevu, u svečanoj sali Gradske kuće, održava se još jedan skup pod okriljem CPN programa Horizont četvrtkom

Tema ovonedeljnog Horizonta četvrtkom, koji organizuje Centar za promociju nauke uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, biće nauka i privreda.

Učesnici tribine su Aleksandar Belić, državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije, Tijana Knežević, nacionalna kontakt osoba za mala i srednja preduzeća u okviru programa Horizont 2020, i Aleksandra Drecun, direktorka Centra za promociju nauke.

Centar je u okviru programa Horizont četvrtkom veći broj skupova posvetio instrumentima finansijske podrške malim i srednjim preduzećima koji postoje u Horizontu 2020.

Horizont 2020 je najveći program Evropske unije za istraživanje i inovacije, koji obuhvata fond od čak 78 milijardi evra, dostupnih u narednih sedam godina.

Liderstvo u industriji je jedan od stubova programa Horizont 2020 i njegov cilj je osnaživanje konkurentnosti evropske industrije razvijanjem liderstva u tehnologiji za razvoj novih rešenja.

Horizont četvrtkom

H2020 u Pančevu: Nauka i privreda

Četvrtak, 12. februar, 15 časova

 Učesnici:

  • dr Aleksandar Belić, državni sekretar Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije
  • Tijana Knežević, nacionalna kontakt osoba za mala i srednja preduzeća
  • Aleksandra Drecun, direktorka Centra za promociju nauke.

 Moderator:

  • Slobodan Bubnjević, urednik Komunikacija CPN-a

 

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs