У Центру

Онлајн конференција посвећена STEM образовању

Конференција посвећена подучавању ученика науци, технологији, инжењерству и математици одржава се 25. и 26. јуна

Онлајн конференција посвећена STEM образовању – подучавању ученика науци, технологији, инжењерству и математици на интердициплинаран начин, кроз интеграцију и практичну примену – одржава се у четвртак и петак, 25. и 26. јуна.

Сви заинтересовани за STEM образовање имаће прилику да прате и учествују у интерактивним сесијама које ће водити представници неких од водећих европских институција које се баве овом врстом образовања, као и европских министарстава просвете. Детаљан програм конференције може се видети на овом линку.

Представници Центра за промоцију науке, као један од партнера на пројекту STEM School Label, имаће своје излагање на конференцији у коме ће бити речи о креирању оквира за STEM образовање у Србији.

Пројекат STEM School Label, један је од бројних проjеката Erazmus+ програма Европске уније за унапређење STEM образовања. Циљ пројекта је развијање оквира у коме ће представници школа моћи да оцењују учинак своје школе у STEM областима преко онлајн алата којима могу да анализирају своје програме, као и да добију смернице и ресурсе за унапређење својих активности.

Линк за регистрацију налази се на овом линку.

#STEM_Label_HLE20

#STEM_Label

 

 

 

 

 

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs