у центру

Финална конференција пројекта Re@WBC

Завршава се европски пројекат Re@WBC, подржан кроз програм Европске комисије Ерасмус+

Финална конференција током које ће бити представљени резултати пројекта одржаће се 10. септембра у згради Ректората Универзитета у Београду, Студентски трг 1. Конференцију под називом Towards Excellence in Research: Achievements and Visions of Re@WBC посвећену представљању резултата европског пројекта Re@WBC отвориће ректорка Београдског универзитета проф. др Иванка Поповић.

Kонференција ће, поред представљања резултата пројекта од стране свих партнера, као и представника Универзитета у Нишу који је координатор овог пројекта, отворити и питања важности позиције истраживача у будућности, као и каква су искуства из Европске уније када је реч о Стратегији људских ресурса за истраживаче (енгл: Human Resources Strategy for Researchers – HRS4R). 

На овом амбициозном пројекту, поред Универзитета у Нишу, партнери су и Београдски, Крагујевачки и Новосадски универзитет, али и универзитети из Ковентрија, Лијежа, Тиране, Сарајева, Источног Сарајева, из Црне Горе, Универзитет из Валоне „Исмаил Кемали“, Политехнико из Торина и Центар за промоцију науке.

Позивамо све заинтересоване да присуствују конференцији чији је почетак заказан за понедељак, 10. септембар, у 11 часова. Детаљан програм конференције се налази на следећем линку.

Више информација о самом пројекту можете потражити на сајту пројекта: rewbc.ni.ac.rs

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs