Промоције

Елементи на Сајму књига

Промоција часописа Елементи одржаће се на Међународном сајму књига у среду 28. октобра на штанду ЦПН-а, и у четвртак 29. октобра, на ЕУ штанду

Центар за промоцију науке представиће часопис Елементи на Међународном сајму књига у Хали 2а. Промоција се одржава у среду, 28. октобра у 19 часова. 

О првом домаћем илустрованом часопису за промоцију науке говориће Немања Ђорђевић, директор Центра за промоцију науке, Слободан Бубњевић, главни и одговорни уредник Елемената, Ивана Хорват, извршна уредница портала Елементаријум и Иван Умељић, шеф групе за издаваштво ЦПН-а.

Специјални гост промоције је Тања Рудеж, научна новинарка из Загреба која је освојила престижно признање Краљевског друштва из Лондона за најбољег научног новинара у Европи у 2015. години.

Елементи ће бити представљени и у четвртак, 29. октобра у 14 часова на ЕУ штанду у Хали 4. Том приликом о Елементима ће говорити главни и одговорни уредник, Слободан Бубњевић.

Темат другог броја часописа Елементи је ”Како је Авељ постао Каин” и бави се неолитском пољопривредном револуцијом, као једним од најважнијих догађаја у историји цивилизације. Поред ове теме, у другом броју Елемената на популаран начин обрађене су и теме из астрономије, роботике, психологије, квантне физике и других научних дисциплина.

Истражите више о Сајму књига 2015.

Истражите више о програму на ЦПН штанду

Истражите више о ЕЛЕМЕНТИМА

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs