НАГРАДЕ

Зелена звезда

Награда за допринос заштити животне средине додељена је Марини Дрндарски, професорки биологије и сталној сарадници ЦПН-а

Овогодишња добитница награде „Зелена звезда“, коју додељује Fond Ecotopia за допринос заштити животне средине, је Марина Дрндарски, професорка биологије у Основној школи „Дринка Павловић“ и стална сарадница Центра за промоцију науке (на слици лево).

Марина Дрндарски већ десет година ради као професорка, посебно водећи рачуна о томе да у наставу уведе теме које се баве заштитом животне средине, а иницијаторка је и покрета „Еко-мускетари“, који чине сви ученици школе Дринка Павловић“.

Центар за промоцију науке од почетка својих активности сарађује са професорком Дрндарски, која је стручна сарадница на свим радионицама за школску децу са темом биологије и заштите животне средине. Током 2013. године, два пута је учествовала у организацији и осмишљавању радионица на броду-лабораторији Аргус.

Награда “Зелена звезда” уручује се у уторак, 4. фебруара, у 19 сати, на прослави поводом пете годишњице Fond Ecotopia у галерији Озон (Андрићев венац 12, Београд).

Истражите више о Fond Ecotopia.

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs