Пројекти

Студенти у улози консултаната

Трибина о стицању практичних знања на Факултету организационих наука Универзитета у Београду

 

Студија случаја је анализа пословне ситуације засноване на пословању стварне или измишљене организације, а популарно се назива case study. Циљ анализе студије случаја је да се студент који анализира случај стави у положај консултанта као доносиоца одлуке. Тиме студент, кроз стечено знање и искуство на факултету, даје предлоге за превазилажење проблема у организацији која га је ангажовала.

Факултет организационих наука (ФОН) Универзитета у Београду је врло осавремењен у погледу информационих система, технологија, менаџмента и организације, и као такав је водећа референтна настaвано-научна институција у региону. Ове године, уз подршку Центра за промоцију науке, на Факултету организационих наука се одржава прво глобално студентско такмичење у решавању студије случаја у Југоисточној Европи под називом Belgrade Business International Case Study Competition 2013 (BBICSC 2013).

У среду, 5. децембра, са почетком у 20 часова, у оквиру такмичења одржава се трибина „Решавање пословних проблема кроз примере у пракси“.
На трибини ће говорити:

1. Ана Ивановић, председница BBICSC-a 
2. Доц. др Весна Дамјановић, експерткиња за студије случаја и победница бројних такмичења
3. Мр Александра Дрецун, директорка Центра за промоцију науке
4. Милица Петровић, експерткиња из праксе, представница Coca Cola Hellenicа, дугогодишњег партнера ФОН-а.

Студенткиње и студенти ФОН-а су освојили бројне награде на сличним такмичењима: два прва места у Европи, једно друго место на свету, и треће место у Њујорку.

Уколико желите да присуствујете трибини, можете се регистровати на следећем линку http://bbicc.org/prijava/

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs