Манифестације

Прилика за излагање на Сајму технике

Научноистраживачке и иновационе организације и ове године могу да учествују на Сајму технике под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја. Пријаве трају до 24. априла

Министарство просвете, науке и технолошког развоја позива заинтересоване излагаче да се пријаве за учешће на овогодишњем, 61. по реду, Међународном сајму технике и техничких достигнућа.

Право учешћа под покровитељством Министарства имају научноистраживачке и иновационе организације које су финансиране од стране Министарства. Пријављивање је сасвим једноставно – заинтересовани треба да попуне електронски образац на овој адреси. Kрајњи рок за пријаву је 24. април до 12 часова.

Међународни сајам технике и техничких достигнућа се одржава од 1937. године и како организатори наводе, значајан је посредник на тржишту, што може бити драгоцено за домаће истраживачке и иновационе пројекте. Овогодишњи сајам се организује од 15. до 19. маја у халама Београдског сајма, под слоганом  „Темпо будућности”.

Кључни циљ овогодишњег учешћа Министарства на Сајму технике је представљање институција које је кроз пројекте технолошког развоја, основних и интердисциплинарних истраживања Министарство финансирало у претходном пројектном циклусу.

Министарство, као и ранијих година, за изабране излагаче обезбеђује основне услове за учешће на Сајму што подразумева штанд одговарајуће квадратуре са основном опремом. У периоду трајања Сајма, Министарство организује и одређени број догађаја, промоција и презентација.

Додатна питања могу се упутити на адресу sajamtehnike@cpn.rs.

Истражите више о могућности пријављивања путем овог линка.

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs