научни круг

Пријаве за Falling Walls Lab

До 27. маја отворене су пријаве за Falling Walls Lab, који ће се одржати у Београду

Фото: Kay Herschelmann/Falling Walls

ДААД информативни центар Београд у сарадњи са Фондацијом „Конрад Аденауер“, Фондацијом „Хајнрих Бел“, Perform-ом, Универзитетом у Београду, Babylon-ом и Културним центром Град организује други Falling Walls Lab у Србији, иновативну платформу за представљање истраживачких пројеката у рангу научног пробоја у свим научним дисциплинама.

Догађај ће се одржати у КЦ Граду, 24. јуна 2018, са почетком у 18:30, а пре самог догађаја учесници ће присуствовати ексклузивној и бесплатној радионици Science Communication.

Falling Walls Lab је намењен студентима, истраживачима и научницима (BA, MA, PhD, postdoc), а имају право да аплицирају: апликанти са дипломом Bachelor коју нису стекли пре више од десет година, апликанти са дипломом Master коју нису стекли пре више од седам година, апликанти са дипломом PhD коју нису стекли пре више од пет година и постдокторанди и студенти који су тренутно уписани на универзитет.

Пријаве се шаљу на www.falling-walls.com/lab до 27. маја. Сваки учесник има три минута да представи своју идеју или пројекат и убеди локални жири у иновативност своје замисли. Победник као награду добија учешће у финалу Falling Walls Lab у Берлину, 8. новембра, и присуство на Falling Walls конференцији 9. новембра.

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs