Позив за учешће

Нове технологије у образовању 2017

До 21. октобра отворене пријаве за предаваче на конференцији ”Нове технологије у образовању 2017”

Организациони тим конференције и сајма ”Нове технологије у образовању 2017” позива све заинтересоване да се пријаве за учешће на овом догађају. Конференција и сајам ће се одржавати од 9. до 11. фебруара у просторијама Belexpocentra и хотела Holiday Inn у Београду.

За учешће на ”Новим технологијама у образовању 2017” могу се пријавити сви учитељи, наставници, професори, директори школа, начелници школских управа и остали који су на неки начин укључени у систем образовања. Пријава се врши попуњавањем формулара на сајту догађаја до 20. јануара 2017. године, а учешће је бесплатно.

Циљ конференције и сајма је унапређење квалитета образовања на Западном Балкану кроз упознавање са кључним одликама, значајем и могућностима употребе информационо-комуникационих технологија (ИКТ) у образовању.

Будући предавачи на овој међународној конференцији могу се пријавити до 21. октобра, а аутори радова који буду изабрани за представљање на конференцији биће позвани најкасније до 01. новембра.

Предавачи који желе да колегама представе своје идеје и примере добре праксе могу се пријавити у неколико области употребе ИКТ-а у: предшколском образовању, основном и средњем образовању, високом образовању, инклузивном образовању, лидерству у школама и развоју менаџмента људских ресурса.

Догађај организују British Council, Британска амбасада, Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе републике Србије, Министарства трговине, туризма и телекомуникација, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Центар за промоцију науке, Привредна комора Србије, компанија Skills и други партнери. Центар за промоцију науке један је од партнера конференције. 

Истражите више о ”Нове технологије у образовању 2017”

Истражите више о условима за учешће на конференцији.

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs