PROJEKTI

Nova lica Evrope

Norveška fondacija Barnas Fredsverden, jedan od evropskih partnera CPN-a, pokrenula je novu inicijativu. Prijavite se za projekat „Nova lica Evrope“ do 27. jula

Norveška fondacija Barnas Fredsverden, jedan od evropskih partnera Centra za promociju nauke, pokrenula je inicijativu „Nova lica Evrope“. Projekat je pokrenut 22. aprila, a trajaće do 27. jula.

Inicijativa je namenjena mladim ljudima od 13 do 18 godina, koji se pozivaju da popune istraživanje i postave na zvaničnu stranicu projekta na Fejsbuku svoj selfi i jednu reč koja ih opisuje.

Cilj ovog istraživanja jeste da mladi ljudi širom Evrope dobiju priliku da izraze svoje stavove o važnim pitanjima, kao i da se predstave razmišljanja koja su zajednička za sve mlade Evropljane nezavisno od zemlje u kojoj žive.

Ovaj projekat, koji uz korišćenje novih tehnologija i kanala komunikacije povezuje mlade ljude širom Evrope, biće zaokružen izložbom, koja će imati i svoju fizičku i virtualnu postavku, u avgustu 2014.

Organizacija Barnas Fredsverden inicijator je raznovrsnih programa za decu i mlade, namenjenim prvenstveno mirnom razrešavanju konflikata i povezivanju mladih.

Istražite više o organizaciji Barnas Fredsverden.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs