ПРОЈЕКТИ

Нова лица Европе

Норвешка фондација Барнас Фредсверден, један од европских партнера ЦПН-а, покренула је нову иницијативу. Пријавите се за пројекат „Нова лица Европе“ до 27. јула

Норвешка фондација Барнас Фредсверден, један од европских партнера Центра за промоцију науке, покренула је иницијативу „Нова лица Европе“. Пројекат је покренут 22. априла, а трајаће до 27. јула.

Иницијатива је намењена младим људима од 13 до 18 година, који се позивају да попуне истраживање и поставе на званичну страницу пројекта на Фејсбуку свој селфи и једну реч која их описује.

Циљ овог истраживања јесте да млади људи широм Европе добију прилику да изразе своје ставове о важним питањима, као и да се представе размишљања која су заједничка за све младе Европљане независно од земље у којој живе.

Овај пројекат, који уз коришћење нових технологија и канала комуникације повезује младе људе широм Европе, биће заокружен изложбом, која ће имати и своју физичку и виртуалну поставку, у августу 2014.

Организација Барнас Фредсверден иницијатор је разноврсних програма за децу и младе, намењеним првенствено мирном разрешавању конфликата и повезивању младих.

Истражите више о организацији Барнас Фредсверден.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs