научни круг

Конкурс Математичког института САНУ

Математички институт САНУ расписује конкурсе за студентску награду и за најбољи докторат у областима математике и механике  и  рачунарства

Фото: Pexeles

Математички инстиут Српске акадамије наука и уметности расписује два конкурса, за најбољи докторат и за студентску награду. Обе награде се односе на област математике и механике, као и на рачунарство, а рок за пријаву је 20. март, док ће награде, након прегледа пријава и представљања радова изабраних кандидата, бити додељене у мају 2018. године. Обе признања се састоје од дипломе и новчане награде која износи педесет хиљада динара нето. 

Право учешћа на конкурсу за награду за најбољи докторат имају сви кандидати који су докторску дисертацију одбранили на неком од универзитета у Републици Србији у 2107. години. Кандидати за студентску награду морају бити студенти редовних или мастер студија уписани на неком од факултета у Републици Србији, који су у том статусу били 1. јануара 2017. Студентска награда једној особи може бити додељена само једанпут, а кандидат може бити и тим у коме сваки од чланова испуњава све услове. 

Истражите више о студентској награди

 

Истражите више о награди за најбољи докторат

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs