Научни круг

Европски пројекти у култури, науци и уметности на ФДУ

Факултет драмских уметности уз подршку Центра за промоцију науке организује инфо дан о програму Креативна Европа, у понедељак, 23. априла, на ФДУ-у

У организацији Института за позориште, филм, радио и телевизију ФДУ-а, у сарадњи са Центром за промоцију науке, Деск Креативна Европа Србија организује инфо дан о програму Креативна Европа у понедељак, 23. априла, у 10 часова, у просторијама Факултета драмских уметности у Београду.

Програм Европски пројекти у култури, науци и уметности представиће програм Креативна Европа и процес писања пројеката за потпрограме Култура и MEDIA, уз презентацију финансијског и административног управљања пројектима.

Такође, у посебном делу програма биће представљене успешне приче програма Креативна Европа и Еразмус+, у коме ће бити представљени, између осталих, и пројекти Art&Science и Quantum Music, на којима је Центар за промоцију науке један од партнера.

Програм је првенствено намењен запосленима и студентима Универзитета уметности у Београду, а отворен је и за све заинтересоване представнике установа и организација у култури – руководиоце и запослене у музејима, позориштима, библиотекама, архивима, културним центрима и другим установама културе и организацијама цивилног друштва.

Детаљан програм догађаја можете преузети овде.

 

 

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs