naučni krug

Eksperiment, stvaranje, tehnologija

Centar za promociju nauke, zajedno sa autorima radova, najavljuje nastavak izložbe art+science+makers na Odeljenju za pedagogiju i andragogiju Filozofskog fakulteta Univerziteta u Beogradu

Nakon uspešne i posećene istoimene manifestacije, četiri već izlagana rada možete pogledati u holu na drugom spratu Filozofskog fakulteta. Radovi će biti izloženi do 20. februara 2019. godine.

Izložba art+science+makers realizovana je u saradnji sa autorima i stručnim saradnicima Centra za promociju nauke, u okviru Mejkers spejsa – Otvorenog za ideje. Ovaj prostor prepoznajemo kao zajednički imenitelj za umetnost i nauku, kao mesto koje može da katalizuje inovacije, podstakne nove ideje, razgovore i znanja.

Izložba prikazuje četiri rada autora i timova čiji pristupe odlikuje želja za razumevanjem života, koji su spremni da idu izvan okvira svojih discilina i ukrštaju se kroz različite stepene saradnji.

Teme koje se kroz ovu postavku otvaraju suočavaju nas sa svakodnevnim izazovima i našim prisustvom u okruženju koje odlikuje tehnološki napredak. One daju oblik i formu nevidljivim aspektima savremenog i ljudskog. Autori izložbe art+science+makers postavljaju važna pitanja koja su deo sadašnjice i kroz kreativnu upotrebu tehnologije omogućavaju nam nove uvide u pojave i fenomene čijih smo i mi sami deo.

Više o radovima koji će biti izloženi možete pogledati OVDE.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs