Научни круг

Академија Еко-предузетник у Научном клубу

Током децембра, у Научном клубу ЦПН-а организује се академија на којој ће учесници стећи знање за покретање стартапа у области екологије

Од 11. до 14. децембра, у Научном клубу Центра за промоцију науке одржава се академија Еко-предузетник, на којој ће учесници стећи знања и вештине неопходне за покретање стартaпа који доприносe стварању позитивних еколошких промена у нашој земљи.

Циљ пројекта Еко-предузетник је рад на развоју зелених бизнис идеја, чиме ће се утицати на решавање еколошких проблемау области обновљивих извора енергије, рециклаже, заштите биодиверзитета, одрживог развоја и смањења загађење воде, ваздуха и земљишта

Академију ће похађати 30 полазника, младих између 18 и 30 година, који су еколошки освешћени и имају иницијативу за покретање сопственог зеленог бизниса. Делегатима се пружа могућност да уче о креирању бизнис плана, формирању буџета, вођењу тима и маркетингу, информишу се о трендовима у сфери екологије и одрживог развоја, али и чују искуства успешних предузетника. Стечено знање ће применити на последњој радионици, у оквиру студије случаја.

Учешће на академији је бесплатно, a сваки учесник који буде присуствовао догађају током сва четири дана добиће сертификат који издаје организација ImpactEco.

Пријавите се! Рок за слање пријаве је 6. децембар, у 23 часа.

За све додатне информације можеш писати на: office@impacteco.org.

ImpactEco је еколошко удружење које се бави одрживим развојем и заштитом животне средине кроз активизам и подстицање информисаности грађана о значају екологије. Њихови стилови едуковања и укључивања свих узраста у борбу за здравију животну средину дизајнирани су тако да буду доступни, корисни и одмах примењиви, али и да генеришу радозналост, ентузијазам и жељу за променама.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs