Tokom marta, stručnjaci iz tima EUTA organizuju  dvodnevni trening posvećen procesu pisanja projekta za otvoreni poziv Horizont 2020 Marie Sklodowska-Curie Actions Research and Innovation Staff Exchange

Organizacija EUTA (European Training Academy), tim stručnjaka u oblasti fondova Evropske unije, organizuje dvodnevni trening, 7. i 8. marta,  posvećen procesu pisanja projekta za otvoreni poziv Horizont 2020 Marie Sklodowska-Curie Actions Research and Innovation Staff Exchange (MSCA-RISE-2020), sa krajnjim rokom prijave 28. aprila.

Ovo je poziv koji promoviše razmenu istraživača, administrativnog osoblja, znanja i ideja, od istraživanja do tržišta, kroz međunarodnu, međusektorsku i interdisciplinarnu saradnju.

Poziv je otvoren za sve – akademske institucije, kompanije, NVO sektor, bolnice, muzeje i druge organizacije koje mogu da učestvuju i kao partneri, ali i kao koordinatori projekta. U 2018. godini bilo je prijavljeno 272 predloga projekata, a procenat uspešnosti je bio 26,7%, što ga čini jednim od H2020 konkursa sa najvećom šansom za prolaznost.

Iako je fokus ovog treninga na RISE pozivu, stečene veštine mogu se primeniti i na pisanje drugih HORIZONT 2020 MSCA poziva.

 

Za registraciju je potrebno poslati ime i prezime, naziv organizacije i broj telefona na adresu: info@euta.info ili pozvati broj: +381698220914

Više o treningu i predavačima možete saznati na ovom linku.

podeli