Dečji naučni klub ponovo radi od 8. do 18. januara i okuplja mlade ljubitelje nauke. Pridružite nam se tokom zimskog raspusta

Istražite više na stranici Dečjeg naučnog kluba.

Nakon sjajnog druženja tokom letnje sezone Dečjeg naučnog kluba, CPN nastavlja ovaj program za najmlađe školarce i tokom zimskog raspusta. Kao i do sada, deca uzrasta od 7 do 12 godina će moći da učestvuju u raznovrsnim interaktivnim naučnim radionicama, i svoje vreme tokom raspusta provedu sa vršnjacima sličnih interesovanja. 

DNK će biti otvoren svakog dana od 8. do 18. januara od 9 do 14 časova. Ove sezone, tokom jedanaest dana koliko traje DNK program, polaznici će se upoznati sa lepotama biologije, hemije, tajnama astronomije i matematike. Ideja Dečjeg naučnog kluba ostaje ista, ali su program, odnosno radionice potpuno nove.

Polaznici DNK svakoga dana učestvuju u tri naučne radionice kao i u društvenim aktivnostima sa naučnim demonstratorima Centra za promociju nauke. Zajedno sa vršnjacima će jesti užinu, družiti se, a na kraju dana svi će dobiti DNK diplome.

Polaznici će tokom zimskog raspusta ispitati granice mozga kroz radionice iz psihologije, putovaće istorijom i praviti čudnovate eksperimente iz fizike, ali i mnogih drugih nauka. Sve radionice su osmišljene tako da mlade podstaknu na kreativno razmišljanje, rasplamsaju radoznalost i probude želju za saznanjem.

Broj mesta u Dečjem naučnom klubu je ograničen, tako da je mesta neophodno unapred rezervisati, a rezervacije su otvorene od 16. decembra.

Za učestvovanje u DNK potrebno je da roditelji/staratelji, na osnovu rasporeda radionica i interesovanja deteta, odaberu jedan ili više dana kojima će dete učestvovati u programu DNK. Cena ulaznice za jednog polaznika tokom jednodnevnog programa je 650 dinara.

Prijavite se!

Raspored radionica, formular za prijavljivanje i sve dodatne informacije pročitajte na stranici Dečjeg naučnog kluba.

podeli
povezano
Odakle dolaze gravitacioni talasi?
Lične zvezdane mape