Predstavljanje aktivnosti Centra za promociju nauke iz Beograda održava se u četvrtak, 12. maja, u podne, povodom ozvaničenja saradnje CPN-a i Univerziteta u Banjaluci, kako bi se zaposleni na Univerzitetu u Banjaluci upoznali sa mogućnostima saradnje sa Centrom kroz trenutne projektne aktivnosti, ali i kako bi se razmotrila mogućnost formiranja zajedničkih projektnih prijava u budućnosti.

Tokom događaja koji se organizuje u sali 8, u Rektoratu Univerziteta u Banjaluci, rukovodilac Odeljenja za međunarodnu saradnju u Centru za promociju nauke Dobrivoje Lale Erić održaće predavanje o projektnim aktivnostima CPN-a ,,Odnos nauke i društva: UNESKOV globalni okvir u vremenu determinisanom veštačkom inteligencijomˮ.

U nastavku dana, savetnica za poslove saradnje sa naučnoistraživačkim organizacijama CPN-a Marina Kostić izložiće finansijske i administrativne poslove na projektnim aktivnostima.

Radionica na Prirodno-matematičkom fakultetu

Centar za promociju nauke će u sredu, 13. maja, održati i radionicu na Prirodno-matematičkom fakultetu, u okviru TeRRIFICA projekta, finansiranog iz okvirnog programa Horizont 2020.

podeli