Više od 800 izdanja naučnika iz Srbije u Hali 2c, na štandu Centra za promociju nauke

Centar za promociju nauke četvrti put učestvuje na Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, koji se od 26. oktobra do 2. novembra, po 59. put, održava na Beogradskom sajmu.

Na štandu u Hali 2c, na oko 200 kvadratnih metara, CPN izlaže i predstavlja celokupno naučno izdavaštvo Republike Srbije za poslednjih godinu dana, koje ove godine čini više od 800 raznovrsnih publikacija, časopisa, zbornika i monografija. 

CPN je pripremio detaljan katalog svih ovih naučnih izdanja, četvrti po redu, sa potpunim presekom naučnog izdavaštva u protekloj godini, koji predstavlja korisno polazište za analizu stanja i razvoja domaće nauke.

Pored stručnih publikacija, na štandu CPN-a će biti predstavljena i brojna naučnopopularna izdanja namenjena najširoj publici, kao i elektronska baza KOBSON.

Tokom trajanja Sajma knjiga, Centar je za posetioce organizovao i raznovrstan prateći program: debate, predavanja, tribine, predstavljanja različitih naučnih institucija, promocije knjiga, muzički program i projekcije naučnopopularnih filmova.

Istražite više o programu na Sajmu

 

podeli
povezano
Tvorac Sretenjskog ustava
Asteroid Dejvid Bouvi