Sastanci

Otvoreni dan sa StartLabs fondom

Nakon serije posećenih događaja za preduzetnike, StartLabs proslavlja prvi rođendan u Naučnom klubu CPN-a

StartLabs – prvi investicioni fond u regionu, proslavlja svoj prvi rođendan. Tim povodom vas pozivamo da nam se pridružite u Naučnom klubu Centra za promociju nauke u sredu, 22. oktobra. Od 11 do 15 časova vrata će biti ovorena za sve koji žele da razgovaraju sa našim timom o svom startap biznisu.

Cilj StartLabs-a je da startapima u početnoj fazi pruži što veću podršku kao investicioni fond. Osim zvaničnog programa, tu smo da pomognemo startapima svojim savetima i jakim mentorskim programom, a za proteklih godinu dana organizovali smo i niz događaja na kojima smo obezbedili prisustvo uglednih serijskih preduzetnika iz Amerike i Evrope. U nameri da nastavimo da podržavamo startap zajednicu u Srbiji, odlučili smo da organizujemo i StartLabs – Open Day, gde će naš tim biti na raspolaganju lokalnim preduzetnicima za sva pitanja i nedoumice sa kojima se svakodnevno susreću u startap biznisu.

Za razliku od prethodnih događaja, ovog puta neće biti prezentacija, pitch-eva, panela – želimo da organizujemo jednostavno druženje sa svima koji bi želeli da nas upoznaju i sa nama porazgovaraju. Pridružite nam se na Open Day proslavi rođendana kako bismo zajedno nastavili da gradimo uspešne startape i lepe uspomene!

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs