Događaji

Međunarodni susreti u okviru H2020

Kratak vodič za ostvarivanje međunarodne saradnje kroz Brokerage događaje u organizaciji Evropske komisije

U okviru programa Horizont 2020 Evropske komisije organizuje se niz Brokerage događaja širom Evrope. Mogu ih posetiti i domaći naučnici, predstavnici iz javnog i privatnog sektora, i drugi zainteresovani za finansiranje svoje delatnosti kroz program Horizont 2020. Ovi događaji su osmišljeni tako da povezuju zainteresovane stranke u cilju saradnje prilikom sledećeg perioda finansiranja, 2017. godine.

U Ajndhovenu se 8. juna održava događaj pod imenom WIDESPREAD Brokerage 2016, namenjen povezivanju između onih zemalja koje su klasifikovane kao ”niskih istraživačkih i inovacionih rezultata” i uspešnih međunarodnih organizacija.

BioHorizon projekat organizuje međunarodni sastanak 28. juna u Briselu, okrenut tehnološkim pristupima bezbednosti hrane i održivoj poljoprivredi; cilj je izgradnja prehrambeno-istraživačkih konzorcijuma. Takođe u Briselu, 7. jula, dva projekta koje finansira Evropska komisija (Health-NCP-Net 2.0 i Fit For Health 2.0) organizuju Brokerage između organizacija zainteresovanih za saradnju u oblasti zdravstva.

Ovo su samo tri primera ovakvih događaja, kojih ima bezmalo svaki dan u gradovima širom Evrope. Ukoliko ste zainteresovani za povezivanje sa budućim partnerima ili finansijerima, možete pratiti kalendar Brokerage događaja na sajtu kompanije b2match, koja sarađuje sa Evropskom komisijom u međunarodnom umrežavanju naučnih radnika, država i privrede. Većina ovih događaja su besplatni, a sve informacije o apliciranju se nalaze na sajtovima samih događaja.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs