CPN tribina „Borba za opstanak Čarlsa Darvina“ u utorak, 23. maja u 19.30 časova, održava se na novoj lokaciji – u Velikom amfiteatru Hemijskog fakulteta (PMF)

 

Nakon što je Studentski kulturni centar, kako je rečeno, “iz tehničkih razloga” u petak 19. maja otkazao gostoprimstvo CPN tribini ”Borba za opstanak Čarlsa Darvina”, Centar za promociju nauke je pronašao alternativnu lokaciju na kojoj će se održati tribina: Veliki hemijski amfiteatar (VHA), koji je jedna od najvećih sala na Univerzitetu u Beogradu.

CPN tribina se organizuje u prethodno najavljenom terminu, u utorak, 23. maja, ali sa početkom u 19.30 časova. VHA se nalazi u prizemlju Hemijskog fakulteta (PMF), na adresi Studentski trg 12-16.

Lokacija će, zbog velikog interesovanja, biti jasno označena. Ulaz je, kao i uvek, slobodan.

Produkcioni tim CPN se zahvaljuje brojnim pojedincima i organizacijama koje su prethodnih dana ponudili lokacije za održavanje tribine.

Na tribini govore naši najugledniji naučnici, evolucioni biolozi dr Bilja Stojković i dr Aleksej Tarasjev, fizički antropolog dr Sofija Stefanović i teolog dr Andrej Jeftić. Moderator je Slobodan Bubnjević iz CPN-a.

podeli