naučni krug

Prijave za Falling Walls Lab

Do 27. maja otvorene su prijave za Falling Walls Lab, koji će se održati u Beogradu

Foto: Kay Herschelmann/Falling Walls

DAAD informativni centar Beograd u saradnji sa Fondacijom „Konrad Adenauer“, Fondacijom „Hajnrih Bel“, Perform-om, Univerzitetom u Beogradu, Babylon-om i Kulturnim centrom Grad organizuje drugi Falling Walls Lab u Srbiji, inovativnu platformu za predstavljanje istraživačkih projekata u rangu naučnog proboja u svim naučnim disciplinama.

Događaj će se održati u KC Gradu, 24. juna 2018, sa početkom u 18:30, a pre samog događaja učesnici će prisustvovati ekskluzivnoj i besplatnoj radionici Science Communication.

Falling Walls Lab je namenjen studentima, istraživačima i naučnicima (BA, MA, PhD, postdoc), a imaju pravo da apliciraju: aplikanti sa diplomom Bachelor koju nisu stekli pre više od deset godina, aplikanti sa diplomom Master koju nisu stekli pre više od sedam godina, aplikanti sa diplomom PhD koju nisu stekli pre više od pet godina i postdoktorandi i studenti koji su trenutno upisani na univerzitet.

Prijave se šalju na www.falling-walls.com/lab do 27. maja. Svaki učesnik ima tri minuta da predstavi svoju ideju ili projekat i ubedi lokalni žiri u inovativnost svoje zamisli. Pobednik kao nagradu dobija učešće u finalu Falling Walls Lab u Berlinu, 8. novembra, i prisustvo na Falling Walls konferenciji 9. novembra.

 

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs