PROJEKTI

Podrška za žene u nauci

CPN poziva sve zainteresovane kandidatkinje da prijave svoje radove u okviru projekta genderSTE, koji podržava rodnu jednakost u oblasti nauke i tehnologije

Centar za promociju nauke kao partner COST akcije u projektu genderSTE, poziva sve zainteresovane da prijave svoje projekte za ovogodišnji program finansiranja. U 2014. godini planirano je da bude finansirano dvanaest kratkoročnih naučnih projekata u okviru programa genderSTE COST Action.

Kratkoročni projekti kojima će biti pružena finansijska podrška za cilj imaju osnaživanje saradnje između države i institucija, jačanje postojećih i razvoj novih mreža, širenje informacija i najboljih primera prakse, kao i kreiranje novih znanja.

Kako bi se dostigli ovi ciljevi, posebna pažnja posvećuje se podršci mladim istraživačima na doktorskim i postdoktorskim studijama, kao i onima koji se bave istraživanjem u oblasti rodnih tema i rodne ravnopravnosti.

U zavisnosti od toga kada projekat počinje, postoji nekoliko rokova za prijavljivanje za sve zainteresovane kandidatkinje: prvi naredni je 30. jun, a potom i 30. septembar 2014.

Istražite više o detaljima i načinu prijavljivanja projekta u okviru genderSTE COST Action-a.

 

 Istražite više o projektu genderSTE 

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs