Naučni krug

Obuka za EU program Horizont 2020

Pozivaju se istraživačke institucije ili kompanije koje se bave projektima iz oblasti cirkularne ekonomije da se prijave na besplatnu četvorodnevnu obuku za pripremu i upravljanje projektima iz programa EU Horizont 2020, koja će se održati 12, 13, 19. i 20. septembra u Beogradu

Obuku organizuje Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Centrom za promociju nauke. Ona je namenjena naučnoistraživačkim organizacijama (NIO) i kompanijama koje se bave istraživanjima i projektima u oblasti cirkularne ekonomije i planiraju prijavu projekata iz ove oblasti za program Horizont 2020.

Pored osnovnih informacija o programu Horizont 2020 i mogućnostima za finansiranje projekata iz cirkularne ekonomije, EUTA treneri pružiće informacije o prioritetima narednog EU programa za istraživanje i inovacije Horizont Evropa 2021-2027, i uputiti učesnike kako da pripreme i kreiraju uspešan predlog projekta koji EU želi da finansira, Program će se baviti i načinom pronalaženja adekvatnih partnera, a  biće prilike i za diskusiju sa učesnicima o konkretnim projektnim idejama u oblasti cirkularne ekonomije.

Obuku će voditi dr Aleš Mihelčić, prof. dr Stiv Kveri, prof. dr Goran Stojanović i msc Marija Šola Spasić.

Više informacija o ovoj obuci možete saznati na sledećem linku.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs