naučni krug

Konkurs Matematičkog instituta SANU

Matematički institut SANU raspisuje konkurse za studentsku nagradu i za najbolji doktorat u oblastima matematike i mehanike  i  računarstva

Foto: Pexeles

Matematički instiut Srpske akadamije nauka i umetnosti raspisuje dva konkursa, za najbolji doktorat i za studentsku nagradu. Obe nagrade se odnose na oblast matematike i mehanike, kao i na računarstvo, a rok za prijavu je 20. mart, dok će nagrade, nakon pregleda prijava i predstavljanja radova izabranih kandidata, biti dodeljene u maju 2018. godine. Obe priznanja se sastoje od diplome i novčane nagrade koja iznosi pedeset hiljada dinara neto. 

Pravo učešća na konkursu za nagradu za najbolji doktorat imaju svi kandidati koji su doktorsku disertaciju odbranili na nekom od univerziteta u Republici Srbiji u 2107. godini. Kandidati za studentsku nagradu moraju biti studenti redovnih ili master studija upisani na nekom od fakulteta u Republici Srbiji, koji su u tom statusu bili 1. januara 2017. Studentska nagrada jednoj osobi može biti dodeljena samo jedanput, a kandidat može biti i tim u kome svaki od članova ispunjava sve uslove. 

Istražite više o studentskoj nagradi

 

Istražite više o nagradi za najbolji doktorat

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs