Naučni krug

Evropski projekti u kulturi, nauci i umetnosti na FDU

Fakultet dramskih umetnosti uz podršku Centra za promociju nauke organizuje info dan o programu Kreativna Evropa, u ponedeljak, 23. aprila, na FDU-u

U organizaciji Instituta za pozorište, film, radio i televiziju FDU-a, u saradnji sa Centrom za promociju nauke, Desk Kreativna Evropa Srbija organizuje info dan o programu Kreativna Evropa u ponedeljak, 23. aprila, u 10 časova, u prostorijama Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu.

Program Evropski projekti u kulturi, nauci i umetnosti predstaviće program Kreativna Evropa i proces pisanja projekata za potprograme Kultura i MEDIA, uz prezentaciju finansijskog i administrativnog upravljanja projektima.

Takođe, u posebnom delu programa biće predstavljene uspešne priče programa Kreativna Evropa i Erazmus+, u kome će biti predstavljeni, između ostalih, i projekti Art&Science i Quantum Music, na kojima je Centar za promociju nauke jedan od partnera.

Program je prvenstveno namenjen zaposlenima i studentima Univerziteta umetnosti u Beogradu, a otvoren je i za sve zainteresovane predstavnike ustanova i organizacija u kulturi – rukovodioce i zaposlene u muzejima, pozorištima, bibliotekama, arhivima, kulturnim centrima i drugim ustanovama kulture i organizacijama civilnog društva.

Detaljan program događaja možete preuzeti ovde.

 

 

 

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs