Naučni krug

Akademija Eko-preduzetnik u Naučnom klubu

Tokom decembra, u Naučnom klubu CPN-a organizuje se akademija na kojoj će učesnici steći znanje za pokretanje startapa u oblasti ekologije

Od 11. do 14. decembra, u Naučnom klubu Centra za promociju nauke održava se akademija Eko-preduzetnik, na kojoj će učesnici steći znanja i veštine neophodne za pokretanje startapa koji doprinose stvaranju pozitivnih ekoloških promena u našoj zemlji.

Cilj projekta Eko-preduzetnik je rad na razvoju zelenih biznis ideja, čime će se uticati na rešavanje ekoloških problemau oblasti obnovljivih izvora energije, reciklaže, zaštite biodiverziteta, održivog razvoja i smanjenja zagađenje vode, vazduha i zemljišta

Akademiju će pohađati 30 polaznika, mladih između 18 i 30 godina, koji su ekološki osvešćeni i imaju inicijativu za pokretanje sopstvenog zelenog biznisa. Delegatima se pruža mogućnost da uče o kreiranju biznis plana, formiranju budžeta, vođenju tima i marketingu, informišu se o trendovima u sferi ekologije i održivog razvoja, ali i čuju iskustva uspešnih preduzetnika. Stečeno znanje će primeniti na poslednjoj radionici, u okviru studije slučaja.

Učešće na akademiji je besplatno, a svaki učesnik koji bude prisustvovao događaju tokom sva četiri dana dobiće sertifikat koji izdaje organizacija ImpactEco.

Prijavite se! Rok za slanje prijave je 6. decembar, u 23 časa.

Za sve dodatne informacije možeš pisati na: office@impacteco.org.

ImpactEco je ekološko udruženje koje se bavi održivim razvojem i zaštitom životne sredine kroz aktivizam i podsticanje informisanosti građana o značaju ekologije. Njihovi stilovi edukovanja i uključivanja svih uzrasta u borbu za zdraviju životnu sredinu dizajnirani su tako da budu dostupni, korisni i odmah primenjivi, ali i da generišu radoznalost, entuzijazam i želju za promenama.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs