Научни круг

Климатон 4

Скуп о националној климатској стратегији Климатон 4 одржава се 20. и 21. септембра

Организација Један степен Србија и партнери CAN Europe, Фондација Хајнрих Бел и БОШ организују климатски дијалог. Непосредан повод за овај разговор јесте почетак израде Стратегије за борбу против климатских промена Републике Србије. Овај дугорочни плански документ ће утицати на правце развоја економије и свих сектора друштва, па постоји и потреба да буде разматран у оквиру најширег националног дијалога.

Први у серији Климатона о националној климатској стратегији одржава се 20. и 21. септембра у BISC клубу, у Узун Мирковој 3, а оба дана програм почиње од 18 часова. Присуство је бесплатно и не захтева регистрацију, а програм чине дискусије, радионице, презентације и пројекције филмова.

Циљ Климатона је афирмација теме у ширим друштвеним оквирима како би се грађани припремили да дају свој допринос дефинисању националне стратегије. Радионице и трибине у оквиру Климатона ће бити прилика да се грађани упознају са науком климатских промена и да кроз учешће у дискусији предложе могућа решења која могу бити размотрена при изради Стратегије.

Истражите више о програму Климатона 4

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs