Aktuelno

Šta biste sačuvali u slučaju apokalipse?

Novi Elementi u prodaji od subote, 8. aprila, na kioscima širom Srbije, a od ovog broja i u regionu

Istražite više o Elementima

Izašli su novi, osmi Elementi. Na kioscima širom zemlje i (od ovog broja) regiona mogu se naći od subote, 8. aprila, a prvi put su se pojavili na otvaranju Naučnog kluba u Beogradu.

U svom osmom izdanju Elementi postavljaju pitanje: Koja znanja treba sačuvati u slučaju apokalipse? Od brojeva i evolucije do štampe i društvenog ugovora, a pod naslovom „Zadužbina“, temat novih Elemenata predstavlja dvadeset četiri priče o ključnim otkrićima i pronalascima u ljudskoj istoriji, koje je napisalo čak 20 različitih autora.

Kao i uvek, pored uzbudljivog temata, Elementi donose i niz drugih priča kroz teme kao što su: divljina, istina o vezi zdravlja i ishrane, „Zdrav razum“, so, gravitacija, kao i odgovor na pitanje – gde završava oko 40.000 tableta koje popijete u toku životnog veka?

Prva promocija osmog broja održana je u novootvorenom Naučnom klubu Beograd, 11. aprila. Na promociji časopisa o novim Elementima govorili su Slobodan Bubnjević, glavni i odgovorni urednik, i pomoćnici urednika Ivana Horvat, Jovana Nikolić i Nikola Zdravković.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs