У Центру

Јавни позив 2018.

Пријављивање на Јавни позив ЦПН-а за 2018. годину за финансирање пројеката појединaцa и институцијa из области промоције и популаризације науке траје до 28. маја

 

Центар за промоцију науке расписао је Јавни позив за подношење пријава за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке у 2018. години.

Јавни позив односи се на сва заинтересована научна, научностручна друштва, школе, центре за стручно усавршавање, удружења и друге организације, али и појединце преко научних клубова који могу да поднесу своје пријаве за избор пројеката промоције и популаризације науке и технике, којима ће Центар пружити финансијску подршку у 2018. години.

Циљ Јавног позива је подизање нивоа научне писмености и ширења научне културе спроводећи поступак децентрализације промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима из области промоције и популаризације науке, а који покривају интересовање и потребе опште популације; подршка иновативним и високоутицајним пројектима који имају велики обухват у циљу развоја и побољшања квалитета пројеката из области промоције науке од глобалног значаја и подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору путем научнопопуларних експоната како би се научни појмови, феномени и чињенице усвојили кроз непосредно искуство.

Укупна расположива средства издвојена за ову намену износе 8.300.000,00 динара.

Позив је отворен од 04.04.2018. до 27.04.2018. године, до 12:00 часова.

Пријаве се подносе искључиво електронским путем, на обрасцу који је доступан на интернет адреси Центра: prijave2.cpn.rs. 

Сви детаљи Јавног позива доступни су овде.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs