PROMOCIJE

Elementi na NOU festu u Ćupriji

U četvrtak, 16. marta, na NOU festu u Ćupriji CPN će predstaviti časopis Elementi

Na Regionalnom sajmu obrazovanja – NOU festu, koji se peti put po redu održava u Ćupriji 16. i 17. marta, Centar za promociju nauke će predstaviti časopis Elementi. Časopis će biti predstavljen u četvrtak, 16. marta, u 13 i 30 u sali 2 Visoke medicinske škole strukovnih studija. O Elementima će govoriti Jovana Nikolić, pomoćnik urednika, i autorke Slađana Šimrak i Katarina Stekić.

NOU fest okuplja veliki broj fakulteta, srednjih škola i naučnih institucija iz cele zemlje, a pokrovitelj je Opština Ćuprija. Osnovna ideja Sajma je upoznavanje učenika završnih razreda osnovnih i srednjih škola iz Pomoravskog okruga sa mogućnostima daljeg školovanja predstavljanjem srednjih škola i fakulteta, ali prateći program čine brojne radionice i predavanja. 

Ovogodišnja tema Sajma je Institut za nuklearne nauke ”Vinča” koji je pripremio nekoliko predavanja, a u pratećem programu posetioce očekuju brojne teme među kojima su književnost i rokrenrol, svet gljiva, neuronauke, ali i radionice, projekcije filmova i predavanja namenjena nastavnicima.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs