ПРОМОЦИЈЕ

Елементи на НОУ фесту у Ћуприји

У четвртак, 16. марта, на НОУ фесту у Ћуприји ЦПН ће представити часопис Елементи

На Регионалном сајму образовања – НОУ фесту, који се пети пут по реду одржава у Ћуприји 16. и 17. марта, Центар за промоцију науке ће представити часопис Елементи. Часопис ће бити представљен у четвртак, 16. марта, у 13 и 30 у сали 2 Високе медицинске школе струковних студија. О Елементима ће говорити Јована Николић, помоћник уредника, и ауторке Слађана Шимрак и Катарина Стекић.

НОУ фест окупља велики број факултета, средњих школа и научних институција из целе земље, а покровитељ је Општина Ћуприја. Основна идеја Сајма је упознавање ученика завршних разреда основних и средњих школа из Поморавског округа са могућностима даљег школовања представљањем средњих школа и факултета, али пратећи програм чине бројне радионице и предавања. 

Овогодишња тема Сајма је Институт за нуклеарне науке ”Винча” који је припремио неколико предавања, а у пратећем програму посетиоце очекују бројне теме међу којима су књижевност и рокренрол, свет гљива, неуронауке, али и радионице, пројекције филмова и предавања намењена наставницима.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs