Naučni krug

Takmičenje ideja – Slush

Prijave za učešće u takmičenju koje organizuju Fond za inovacionu delatnost i Ambasada Finske otvorene su do 1. septembra

Startap kompanije koje razvijaju originalnu ideju, imaju veštine i planove, ali su još na početku ili imaju prototip u radnoj fazi pozvane su da predstave svoje ideje na lokalnom Slush takmičenju koje organizuje Fond za inovacionu delatnost u saradnji sa Ambasadom Finske u Beogradu.

Lokalno takmičenje, treće po redu, biće održano 6. septembra u Naučno-tehnološkom parku „Beograd“, a prijave za takmičenje otvorene su do 1. septembra. Lokalni takmičari se kvalifikuju za učešće u programu Slush Global Impact Accelerator i na konferenciji Slush 2017 koji se održavaju u novembru i decembru u Helsinkiju.

Slush je dvodnevna konferecija namenjena startap kompanijama – jedna od najvećih te vrste u Evropi. Na ovom skupu startapi imaju priliku da predstave svoje ideje međunarodnim investitorima i stručnoj javnosti. Prošle godine ova dvodnevna konferencija je okupila 17,5 hiljada posetilaca iz 130 zemalja, uključujući više od 2300 startapa i 1110 investitora. Zbog toga ovaj događaj mladim kompanijama može biti sjajna prilika za prikazivanje ideje širokoj publici i potencijalnim investitorima i saradnicima.

Prijave putem aplikacionog formulara mogu se obaviti na ovom linku.

Istražite više o takmičenju na sajtu Fonda za inovacionu delatnost

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs