научни круг

Сајам послова и пракси за младе инжењере

Сајам послова и пракси JobFair17 одржаће се 6. и 7. новембра у Згради техничких факултета у Београду

Сајам послова и стручних пракси за студенте и дипломце техничко-технолошких и природно-математичких факултета JobFair17 одржаће се 6. и 7. новембра у Згради техничких факултета у Београду. 

Организатори пројекта су студентске организације Истек – Локални комитет Београд и Best - Локална група Београд, а студенти волонтери тринаесту годину за редом помажу колегама да пронађу шансу за запсолење. Мисија Сајма је смањење незапослености међу младима и спречавање одлива стручног кадра.

Студенти и дипломци ће имати прилику да се кроз директан контакт упознају са компанијама из техничко-технолошких и природно-математичких области и тако стекну увид у тренутну потражњу тржишта, као и која су знања и вештине тренутно најпотребнија како би се дошло до запослења.

Посетиоци ће бесплатно моћи да присуствују трибинама на актуелне теме на којима ће учествовати стручњаци и представници компанија. Такође ће моћи да учествују у разговору за посао и семинару пословних вештина LevelUp - Подигни ниво својих вештина. Од ове године додатни садржај едукативног дела Сајма чини и интерактивна радионица Case Study у којој ће компанија дати учесницима задатак који треба да реше у реалном времену.

Пројекат подржавају универзитети у Београду, Нишу, Новом Саду и Крагујевцу, Министарство омладине и спорта, Министарство просвете, науке и технолошког развоја, Град Београд и декани техничких факултета Универзитета у Београду.

 

Истражите више о сајму JobFair17

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs