ФЕСТИВАЛИ

Resonate фестивал у Београду

Фестивал који се бави улогом технологије у уметности и култури одржан је по трећи пут у Београду, од 3. до 5. априла

Resonate фестивал одржан је у Београду од 3. до 5. априла. Фестивал, чија су претходна два издања наишла на велико интересовање публике, пројекат је за умрежавање, размену знања и образовање, који окупља истакнуте уметнике из целог света и отвара могућности за дискусију о улози технологије у уметности и култури. Ове године, ЦПН даје Resonate фестивалу техничку подршку.

У 2014. години Resonate фестивал проширује своје делатности, а окупио је више од 70 учесника током три дана дневног и ноћног програма. За ово време одржано је дванаест радионица, две колаборације, више од двадесет предавања, преко десет презентација пројеката, као и разноврсне панел-дискусије, пројекције и музички перформанси.

Неки од овогодишњих учесника били су Карстен Шмит (DevArt), који се бави дизајном и његовом применом уз помоћ врхунске технологије, Мориц Штефанер из области визуализације информација и информатичког дизајна, Арон Коблин, уметник који се бави дигиталним медијима, као и многи други дизајнери, информатичари, уметници и музичари.

Истражите више о Resonate фестивалу.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs