ДОГАЂАЈИ

Како у Србији постати предузетник

На факултету ФЕФА, у четвртак, 25. септембра, организује се стручни скуп на коме ће се разговарати о развоју предузетништва у Србији

Скуп на тему институционалног развоја предузетништва и иновација у Србији, који ће окупити представнике образовних институција, ресорних министарстава, пословних инкубатора, инвеститора и привреде, одржава се на ФЕФА, Факултету за економију, финансије и администрацију, у четвртак, 25. септембра, у 10.30 часова.

Овај стручни скуп организован је у сарадњи Мреже пословно-технолошких инкубатора Србије – СТИПНет, Факултета за економију, финансије и администрацију – ФЕФА и Центра за промоцију науке Републике Србије.

Између осталих, на скупу ће говорити Хауард Окман, директор пројекта одрживог економског развоја УСАИД, као и проф. др Ана Трбовић, деканка ФЕФА и професорка предузетништва, и др Александар Белић, државни секретар у Министарству просвете, науке и технолошког развоја.

Присутни ће бити у прилици да присуствују двема радионицама: „Предузетништво у образовном систему“ и „Системи подршке иновацијама и извозу технолошких призвода“.

ФЕФА се налази у Булевару Зорана Ђинђића 44, Нови Београд.

Истражите више о програмима ФЕФА.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs