Научни круг

Обука за ЕУ програм Хоризонт 2020

Позивају се истраживачке институције или компаније које се баве пројектима из области циркуларне економије да се пријаве на бесплатну четвородневну обуку за припрему и управљање пројектима из програма ЕУ Хоризонт 2020, која ће се одржати 12, 13, 19. и 20. септембра у Београду

Обуку организује Програм Уједињених нација за развој (УНДП) у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Центром за промоцију науке. Она је намењена научноистраживачким организацијама (НИО) и компанијама које се баве истраживањима и пројектима у области циркуларне економије и планирају пријаву пројеката из ове области за програм Хоризонт 2020.

Поред основних информација о програму Хоризонт 2020 и могућностима за финансирање пројеката из циркуларне економије, ЕУТА тренери пружиће информације о приоритетима наредног ЕУ програма за истраживање и иновације Хоризонт Европа 2021-2027, и упутити учеснике како да припреме и креирају успешан предлог пројекта који ЕУ жели да финансира, Програм ће се бавити и начином проналажења адекватних партнера, а  биће прилике и за дискусију са учесницима о конкретним пројектним идејама у области циркуларне економије.

Обуку ће водити др Алеш Михелчић, проф. др Стив Квери, проф. др Горан Стојановић и мсц Марија Шола Спасић.

Више информација о овој обуци можете сазнати на следећем линку.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs