Poziv za učešće

Nove tehnologije u obrazovanju 2017

Do 21. oktobra otvorene prijave za predavače na konferenciji ”Nove tehnologije u obrazovanju 2017”

Organizacioni tim konferencije i sajma ”Nove tehnologije u obrazovanju 2017” poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće na ovom događaju. Konferencija i sajam će se održavati od 9. do 11. februara u prostorijama Belexpocentra i hotela Holiday Inn u Beogradu.

Za učešće na ”Novim tehnologijama u obrazovanju 2017” mogu se prijaviti svi učitelji, nastavnici, profesori, direktori škola, načelnici školskih uprava i ostali koji su na neki način uključeni u sistem obrazovanja. Prijava se vrši popunjavanjem formulara na sajtu događaja do 20. januara 2017. godine, a učešće je besplatno.

Cilj konferencije i sajma je unapređenje kvaliteta obrazovanja na Zapadnom Balkanu kroz upoznavanje sa ključnim odlikama, značajem i mogućnostima upotrebe informaciono-komunikacionih tehnologija (IKT) u obrazovanju.

Budući predavači na ovoj međunarodnoj konferenciji mogu se prijaviti do 21. oktobra, a autori radova koji budu izabrani za predstavljanje na konferenciji biće pozvani najkasnije do 01. novembra.

Predavači koji žele da kolegama predstave svoje ideje i primere dobre prakse mogu se prijaviti u nekoliko oblasti upotrebe IKT-a u: predškolskom obrazovanju, osnovnom i srednjem obrazovanju, visokom obrazovanju, inkluzivnom obrazovanju, liderstvu u školama i razvoju menadžmenta ljudskih resursa.

Događaj organizuju British Council, Britanska ambasada, Tim za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade republike Srbije, Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Centar za promociju nauke, Privredna komora Srbije, kompanija Skills i drugi partneri. Centar za promociju nauke jedan je od partnera konferencije. 

Istražite više o ”Nove tehnologije u obrazovanju 2017”

Istražite više o uslovima za učešće na konferenciji.

 

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs