naučni krug

Konkursi za doktorske i master studije

Univerzitet u Beogradu je raspisao konkurse za upis na programe multidisciplinarnih master akademskih i doktorskih studija u školskoj 2018/19. godini

Konkursi su raspisani za upis na 6 programa master i 5 programa doktorskih studija.

Multidisciplinarne master akademske i doktorske studije nastale su kao zajednička potreba udruženih fakulteta u sastavu Univerziteta. U ostvarivanju studijskih programa učestvuju nastavnici i saradnici različitih fakulteta i instituta koji su u sastavu Univerziteta, a nastava se izvodi u prostorijama Kapetan-Mišinog zdanja na Studenstkom trgu. Nastava na studijskim programima usaglašena je sa principima Bolonjske deklaracije.

Studije pri Univerzitetu nastale su 1970. godine osnivanjem Centra za multidisciplinarne studije. Do sada, na programima Studija pri Univerzitetu magistriralo je 770, doktoriralo je 142, a master radove odbranilo je 489 kandidata.

U cilju popularizacije ovih multidisciplinarnih studija, pokrenuta je blog stranica. Studija pri Univerzitetu u okviru koje predavači i studenti predstavljaju različite aktuelne teme iz oblasti studijskih programa.

Blogbg.ac.rs/studije-blog

Stranica studija: http://bg.ac.rs/sr/studije/studije-uni/studije-uni.php

Instagram@studije_bg_univerziteta

Facebook@StudijeBgUniverziteta

Twitter@UniBGD_Studije

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs