StartLabs

Како (не)уништити сопствени бизнис?

На окупљању предузетника у Научном клубу ЦПН-а у уторак, 6. маја, у 18 часова, о својим пословним искуствима говориће Адам Берк из САД

Гост предавач петог по реду окупљања предузетника (Lean StartUp Circle Meet Up), у организацији StartLabs-а, који се по други пут одржава у просторијама Научног клуба Центра за промоцију науке у уторак, 6. маја, у 18 часова, биће Адам Берк, ментор и предузетник из Њујорка.

Адам Берк, искусни предузетник, који иза себе има неколико стартап пројеката, говориће, између осталог, о свом искуству и грешкама које би требало избећи при покретању сопственог бизниса, о односу према клијенту, двостраним тржиштима и одређивању цене.

Сваког месеца, предузетници имају прилику да се у организацији StartLabs-а окупе на отвореном састанку и чују предавања угледних светских предузетника са којима могу да се консултују о процесима развоја сопственог бизниса.

Скуп организује технолошки акцелератор StartLabs уз подршку Центра за промоцију науке. Ово окупљање је један од бројних догађаја у Научном клубу ЦПН-а, јединственом простору ове врсте код нас, који ће званично бити отворен током манифестације „Мај месец математике“.

Истражите више о предавању Адама Берка у Научном клубу ЦПН-а.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs