Научни круг

ЦПН на Heapcon конференцији

На конференцији Heapcon, 18. и 19. октобра, ЦПН ће најавити манифестацију Art+Science+Makers

Heapcon је регионална конференција за инжењере софтвера и све који послују са новим технологијама, а одржава се у Београду 18. и 19. октобра, у хали Белекспо.

Центар за промоцију науке, као један од партнера конференције, на овом догађају најавиће манифестацију Art+Science+Makers, која се дешава у новембру на неколико локација у Београду:  Институт Сервантес, Музеј примењене уметности, Факултет драмских уметности, Битеф театар и Научни клуб Београд.

Током конференције Heapcon, два уметника-излагача на новембaрској манифестацији Центра за промоцију науке представиће своје прошлогодишње радове (Александра Јованић и Милан Личина), a поред њих, догађају у Белекспу присуствоваће и уметници Урош Крчединац, Mилиjана Комад, Дарија Медић и Драгољуб Димитријевић, који су такође учесници Art+Science+Makers изложбе.

Mанифестацијa Art+Science+Makers састоји се из два дела: конференције и изложбе. Међународна конференција која на једном месту окупља европске ствараоце и стручњаке из различитих области науке, уметности и образовања одржава се 14. и 15. новембра на Факултету драмских уметности, у Битеф театру и Мејкерс спејсу Центра за промоцију науке.

Изложба радова ствараоца чију праксу одликује спој науке и уметности кроз употребу савремених технологија одржава се од 13. новембра до 7. децембра у Музеју примењене уметности и Институту Сервантес.

Bише о Heapcon конференцији истражите овде

Више о манифестацији Art+Science+Makers истражите овде.

 

 

 

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs