Научни круг

Belgrade Youth Fair 2018

Крајем априла, у просторијама Коларчеве задужбине одржава се сајам намењен младима који желе да нађу посао или себи обезбеде праксу

У Београду ће се 26. и 27. априла, у просторијама Коларчеве задужбине, на Студентском тргу, одржати четврти Belgrade Youth Fair, највећи каријерни сајам у Србији, на којем ће млади имати прилику да се повежу са многобројним компанијама и институцијама, и себи обезбеде праксу или запослење. Програм манифестације трајаће од 10 до 17 часова, а чиниће га сајамски и конференцијски део.

Циљ ове манифестације, коју организује омладинска организација EKOF Media Group, јесте повезивање младих са компанијама и институцијама, као и пружање прилике младима да у оквиру бесплатних предавања, радионица и едукација прошире своја знања из различитих сфера, као што су бизнис, медији, култура, туризам, информационе технологије и многе друге.

Млади ће имати шансу да учествују у програмима праксе и запошљавања које излагачи на Сајму могу да понуде. Такође, ове године ће се на Сајму представити различите компаније и организације које раде са младима, па ће тако посетиоци имати прилику да се информишу о бројним другим могућностима и погодностима које су им доступне.

Свим посетиоцима Belgrade Youth Fair-а ће бити пружена шанса да се упознају са начином функционисања највећих компанија и институција, као и да стекну нова знања и вештине кроз конференцијски део манифестације.

Студенти и дипломци већ сада могу да шаљу своје радне биографије за праксу/посао путем сајта, а оне ће бити на располагању свим компанијама све до наредног сајма.

Пријаве за Сајам могу се послати преко линка: http://youthfair.rs/prijavi-se/

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs